Bijlessen en studiebegeleiding

BIJLES EN STUDIEBEGELEIDING

BIJLESSEN

Studiebegeleiding en studiehulp

Ik geef bijles en studiebegeleiding voor studenten van de lagere school tot en met het derde jaar in het secundair onderwijs.  Deze bijlessen zijn mogelijk voor alle schoolvakken. Mijn specialisatie is wiskunde, Frans, aardrijkskunde, natuurwetenschappen en geschiedenis. 

Vind je wiskunde, Frans of een ander vak niet leuk? Komen de examens eraan en heb je nood aan wat meer vertrouwen? Is de leerstof moeilijk of heb je nood aan een klein duwtje in de rug. Ben je student in het lager onderwijs of het lager middelbaar en heb je hulp nodig? Geef dan gerust een seintje!  Studeren en leerstof verwerken is een persoonlijk proces. We zullen daarom ook individueel bekijken wat jouw noden zijn.  De bijles en studiebegeleiding zal hierop gericht zijn. 

Bijles lagere school en bijles secundair onderwijs

De overstap van het lager onderwijs naar het secundair is niet altijd even gemakkelijk. In het lager middelbaar onderwijs zijn vakken zoals wiskunde, Frans, aardrijkskunde en natuurwetenschappen vaak de struikelblokken. Studiebegeleiding of extra bijlessen kan je hierbij helpen.

Leren leren en inzicht krijgen in de handboeken is cruciaal. Een eigen leerstijl ontwikkelen is belangrijk om succesvol te zijn. Dit kan bekomen worden door een beetje studiehulp in de vorm van bijlessen en studiebegeleiding.

 

bijles wiskunde en bijles frans
Nood aan een beetje hulp voor wiskunde?
bijles wiskunde, bijles frans, bijles boekhouden, accountancy, economie,
Nood aan bijles?