Bijlessen boekhouden en economie

boekhouden, economie, accountancy, kostprijsberekening, budgettering, algemeen boekhouden

Boekhouden, accountancy, economie, …

Bijles boekhouden

Heb je problemen met het vak boekhouden, financiële verslaggeving, financial accounting, economie, kostprijsberekening, accountancy, handelseconomie of dergelijke?  Ik geef meer dan 10 jaren de vakken boekhouden en economie in het hoger secundair onderwijs.

Ik begrijp je als deze vakken moeilijk zijn voor jou?  Op korte tijd maak ik jou wegwijs in de wereld van het boekhouden en de financiële verslaggeving. Je krijgt heel snel inzicht in de boekhoudregels en jouw vertrouwen krijgt direct een boost.

Heb je problemen met actief en passief, kosten of opbrengsten?  Is een balans of een resultatenrekening moeilijk te lezen? Weet je niet wat je waar of wanneer moet boeken?  Wat is debet en credit? Boekhouden is een moeilijk vak in zowel het secundair – als het hoger onderwijs. Maar geen paniek, mits een beetje sturing word je een echte accountant.  Je gaat weten wanneer je actief gaat crediteren en opbrengsten moet debiteren. En wat de betekenis is van K+D en P+C. Boekhouden wordt gemakkelijk omdat je weet wat je op de resultatenrekening boekt en wat op de balans. Je leert werken in het boekhoudalgoritme, het journaal en het grootboek.  Ben je klaar om een echte boekhouder te worden?

De bijlessen of cursussen geef ik aan leerlingen van het secundair onderwijs tot en met de hogeschool en universiteit. Accountancy en boekhouden worden speciaal voor jou uitgelegd op een makkelijk te begrijpen manier.  Door het gezamenlijk maken van boekhoudoefeningen gaat jouw boekhoudkennis onmiddellijk omhoog.